04 Tetor 2023

Opinion

Hetimi dhe parandalimi i aksidenteve ajrore në Kosovë

Themelimi dhe funksionalizimi i të gjitha institucioneve të aviacionit civil, në pajtueshmëri me rregullat ndërkombëtare të aviacionit, raporti shumë pozitiv vlerësues i Komitetit Mbikëqyrës të Marrëveshjes për Hapësirën... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 8 gusht 2023

 - Partia Demokratike e Kosovës, mban konferencë për media. (Selia Qendrore e PDK-së, ora 11:00)

 

 - Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, organizon shfaqjen e filmave “I Pabesi” dhe “Heshtja Vret”. (Kino “Armata”, ora 20:00)