26 Shtator 2023
ATK ndryshon procedurat e pajisjes me Vërtetim Tatimor Prishtinë, 18 shtator - Administrata Tatimore e Kosovës ka njoftuar se bazuar në Ligjin në fuqi për Administratën Tatimore dhe Procedurat, si dhe në përputhje me Ligjin Nr. 08/L-176 për Ndryshimin dhe Plotësimin e Ligjeve që Përmbajnë Procedura të Veçanta Administrative dhe Harmonizimin e tyre me Ligjin Nr. 05/L-031 për Procedurën e Përgjithshme Administrative, ka nxjerr udhëzuesin me të cilin plotëson/ndryshon procedurat e pajisjes me Vërtetim Tatimor. Lexo
Nisi Festivali Ndërkombëtar “Euro Kosova Art”, edicioni i 12-të Prishtinë, 18 shtator - Mbrëmë, në një ceremoni solemne, në ambientet e Holiday Resort – “Buquku”, në Sllatinë të Fushë-Kosovë, në prani... lexo
Kryetari Konjufca priti në takim shefin e ri të EULEX-it, Giovanni Pietro Barbano Prishtinë, 18 shtator - Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Glauk Konjufca, ka pritur sot në një takim me karakter njoftues shefin e ri të Misionit të Bashkimit... lexo