25 Shkurt 2024

Opinion

Zgjedhjet si zgjidhje përfundimtare

“Lufta është një gjë e shëmtuar, por jo më e shëmtuara. Gjendja e kalbur dhe e degjeneruar e moralit dhe e ndjenjës atdhetare që mendon se asgjë nuk ia vlen luftën, është më e tmerrshme” –John Stuart Mill, ekonomist... Lexo

Vetëvendosja e shkolonizimit

Kryefjala e ligjërimit politik të Lëvizjes Vetëvendosje! në Kosovë është shkolonizimi (dekolonizimi). Shkolonizimi i Kosovës dhe arritja e sovranitetit... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 8 gusht 2023

 - Partia Demokratike e Kosovës, mban konferencë për media. (Selia Qendrore e PDK-së, ora 11:00)

 

 - Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, organizon shfaqjen e filmave “I Pabesi” dhe “Heshtja Vret”. (Kino “Armata”, ora 20:00)