30 Nëntor 2023

MKRS dhe KOK mbajn tryezën e dytë të sportit

Prishtinë, 19 korrik - Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS) në bashkëpunim me Komitetin Olimpik të Kosovës (KOK) organizon tryezën e dytë të sportit.

 Kjo tryezë është vijimësi e tryezës së parë të sportit që ishte mbajtur në janar të po këtij viti me ç’rast do të diskutohen tema të ndryshme që ndërlidhen me çështje aktuale sportive në interes të vendit.

Në këtë tryezë do të behët prezentimi i punës në hartimin e Strategjisë Shtetërore për Sport, prezentimi i punës në hartimin e Koncept Dokumentit dhe Projekti Data Baza e Sportit.

 Po ashtu gjatë tryezës do të diskutohet edhe për pjesëmarrjen në garat ndërkombëtare dhe organizimi i garave ndërkombëtare në vend.

Pas përfundimit të tryesës MKRS dhe KOK do të mbajnë edhe një konferencë për media ku do të paraqiten konkluzat e tryezës së sportit.

Kalendari

Ngjarjet e datës 8 gusht 2023

 - Partia Demokratike e Kosovës, mban konferencë për media. (Selia Qendrore e PDK-së, ora 11:00)

 

 - Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, organizon shfaqjen e filmave “I Pabesi” dhe “Heshtja Vret”. (Kino “Armata”, ora 20:00)