03 Tetor 2023

Krusha e Vogël më shkollë të re

Prizren, 5 qershor - Komuna e Prizrenit ka bërë të ditur se po vazhdon procesi i ndërtimit të objektit të ri shkollor në fshatin Krushë e Vogël.

Ky projekt i Drejtorisë Komunale të Arsimit, do të ofrojë kusht moderne për nxënësit dhe personelin e arsimit.

Do t’i ketë 9 dhoma mësimi, 3 kabinete për mësim profesional, 1 hapësirë për mësim parashkollor, nyjet sanitare për nxënësit (F/M) dhe arsimtarët, nxehjen qendrore me depo për lëndë djegëse dhe hapësirat administrative të shkollës.

"Mbetemi të përkushtuar për përmirësimin e infrastrukturës arsimore dhe për krijimin e një ambienti sa më të mirë për nxënësit e Komunës së Prizrenit" – bëri të ditur Kryetari Shaqir Totaj.

 

Kalendari

Ngjarjet e datës 8 gusht 2023

 - Partia Demokratike e Kosovës, mban konferencë për media. (Selia Qendrore e PDK-së, ora 11:00)

 

 - Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, organizon shfaqjen e filmave “I Pabesi” dhe “Heshtja Vret”. (Kino “Armata”, ora 20:00)