05 Tetor 2023

Adresohet nevoja për raportimin e të dhenave të turizmit në ASK

Prishtinë, 14 nëntor - Oda e Hotelierisë dhe Turizmit të Kosovës (OHTK) dhe Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK)  tryezën me temën “Adresimi i nevojës dhe rëndësisë për raportimin e të dhënave të turizmit nga bizneset në Agjencinë e Statistikave të Kosovës”.

Në tryezë do të marrin pjesë përfaqësues të Swisscontact, të Agjencisë të Statistikave të Kosovës, përfaqësues të Komunës të Prishtinës dhe të Komunës së Mitrovicës si dhe përfaqësues të njësive akomoduese hoteleve, moteleve, hoteleve, bujtinave etj të rajonit të Prishtinës dhe Mitrovicës.  
 

Kalendari

Ngjarjet e datës 8 gusht 2023

 - Partia Demokratike e Kosovës, mban konferencë për media. (Selia Qendrore e PDK-së, ora 11:00)

 

 - Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, organizon shfaqjen e filmave “I Pabesi” dhe “Heshtja Vret”. (Kino “Armata”, ora 20:00)