24 Shkurt 2024

MSH debaton dy udhëzime administrative nga Farmacia

Prishtinë, 9 mars - Ministria e Shëndetësisë e Republikës së Kosovës (MSH), ka hartuar dy udhëzime të reja administrative, të cilat i vë në diskutim të hapur publik.

Ministria mirëpret kontributin e palëve të interesuara për të kontribuar në finalizimin e tyre.

1.      Për qarkulluesit me pakicë për produkte dhe pajisje medicinale - Barnatore

2.      Për qarkulluesti me shumicë për produkte dhe pajisje medicinale – Depo farmaceutike

Këto draft -udhëzime do të jenë në diskutim publik deri më datën 16 mars.

Gjatë kësaj kohe, të gjitha rekomandimet për plotësim ndryshim të këtyre drafteve mund t’i dërgoni në e-mail:  

Kalendari

Ngjarjet e datës 8 gusht 2023

 - Partia Demokratike e Kosovës, mban konferencë për media. (Selia Qendrore e PDK-së, ora 11:00)

 

 - Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, organizon shfaqjen e filmave “I Pabesi” dhe “Heshtja Vret”. (Kino “Armata”, ora 20:00)