10 Dhjetor 2023

Jeton Shala emërohet kryeshef Ekzekutiv i AKPM-së

Prishtinë, 14 maj - Ministri i Shëndetësisë i Republikës së Kosovës, Bujar Bukoshi, në bazë të kompetencave të tij, mori sot vendim që z. Jeton Shala, të caktohet Ushtrues Detyre i Kryeshefit Ekzekutiv të Agjensionit Kosovar për Produkte Mjekësore (AKPM).

Jeton Shala është doktor i Farmacisë dhe për disa vite ka punuar në lëmin e farmaceutikës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës (SHBA).

Ai ka kryer shkollimet e larta pasuniversitare në “Nova Southeastern University” (NSU) në Florida të SHBA-së.

Kalendari

Ngjarjet e datës 8 gusht 2023

 - Partia Demokratike e Kosovës, mban konferencë për media. (Selia Qendrore e PDK-së, ora 11:00)

 

 - Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, organizon shfaqjen e filmave “I Pabesi” dhe “Heshtja Vret”. (Kino “Armata”, ora 20:00)