02 Prill 2023

PIPS prezanton perceptimet e qytetarëve për dialogun Kosovë - Serbi

Prishtinë, 2 mars - Instituti i Prishtinës për Studime Politike (PIPS) organizon publikimin e rezultateve të anketës 'Politika Ndërkombëtare dhe Dialogu Kosovë-Serbi: Perceptimet e Qytetarëve të Kosovës'.

Anketa e organizuar në të gjitha komunat e Kosovës me një mostër prej 1056 respondentësh ka nxjerrë të dhëna interesante mbi preferencat e kosovarëve për akterët e jashtëm, shtetet, liderët dhe organizatat ndërkombëtare.

Gjithashtu, anketa ka nxjerrë të dhëna interesante mbi pritjet e qytetarëve për procesin e dialogut Kosovë-Serbi.

Ky është edicioni i tretë i anketës. 

Kalendari

Ngjarjet e datës 2 prill 2023

- Partia Demokratike e Kosovës organzon  "Marshin për Drejtësi". (Sheshi “Zahir Pajaziti” në Prishtinë, ora 14:00)

- Shënohet 33 vjetori i degës së Lidhjes Demokratike të Kosovës në Prizren. (Restaurant "Oferta", ora 15:00)