23 Shtator 2023

KDI prezanton raportin për zbatimin e Ligjit për Mbrojtjen e Sinjalizuesve

Prishtinë, 8 dhjetor - Instituti Demokratik i Kosovës (KDI) organizojnë tryezën e diskutimit ku do të prezantohet raporti analitik “(Mos) Zbatimi i Ligjit për Mbrojtjen e Sinjalizuesve në Sistemin e Drejtësisë”.

Gjatë kësaj tryeze do të prezantohen gjetjet kryesore në lidhje me gjendjen e zbatimiit të legjislacionit për mbrojtjen e sinjalizuesve në sistemin e drejtësisë në Kosovë si dhe rekomandimet konkrete për institucionet përkatëse në lidhje me zbatimin e të njëjtit.

Këto dhe shumë informata tjera mund t’i kuptoni gjatë kësaj tryeze të diskutimit me panelistë nga institucionet e drejtësisë. 

Kalendari

Ngjarjet e datës 8 gusht 2023

 - Partia Demokratike e Kosovës, mban konferencë për media. (Selia Qendrore e PDK-së, ora 11:00)

 

 - Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, organizon shfaqjen e filmave “I Pabesi” dhe “Heshtja Vret”. (Kino “Armata”, ora 20:00)