23 Maj 2024

Diskutohet zhvillimi i mëtejshëm i dialogut ndërmjet Kosovës dhe Serbisë

Prishtinë, 15 maj - Shoqata Humanitare Bëmirëse “Nënë Tereze” organizon sot konferencën fillestare të projektit "Zhvillimi i mëtejshëm i Dialogut Civil ndërmjet Serbisë dhe Kosovës".

Objektivi i përgjithshëm i projektit të financuar nga Bashkimi Evropian "Zhvillimi i mëtejshëm i dialogut civil ndërmjet Serbisë dhe Kosovës" është të kontribuojë në krijimin e një marrëdhënie të mirë fqinjësore ndërmjet Serbisë dhe Kosovës përmes dialogut civil.

Projekti "Zhvillimi i mëtutjeshëm i dialogut civil ndërmjet Serbisë dhe Kosovës" financohet nga Bashkimi Evropian dhe zbatohet nga SHHBK “Nënë Tereze” në Prishtinë në partneritet me Qendrën për Regjionalizëm në Novi Sad.

Kalendari

Ngjarjet e datës 8 gusht 2023

 - Partia Demokratike e Kosovës, mban konferencë për media. (Selia Qendrore e PDK-së, ora 11:00)

 

 - Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, organizon shfaqjen e filmave “I Pabesi” dhe “Heshtja Vret”. (Kino “Armata”, ora 20:00)