12 Prill 2024

APK ndan çmime për zbatimin e Ligjit për Mbrojtjen e Sinjalizuesve

Prishtinë, 2 mars - Agjencia për Parandalimin e Korrupsionit (APK) organizon sot ceremoninë e parë të ndarjes së çmimeve për Zyrtarët Përgjegjës në kuadër të institucioneve dhe ndërmarrjeve publike në zbatimin e Ligjit për Mbrojtjen e Sinjalizuesve.

Kjo ngjarje do të jetë një mundësi për të vlerësuar dhe inkurajuar punën e institucioneve me performancën më të mirë në zbatimin Ligjit për Mbrojtjen e Sinjalizuesve në Kosovë.

Ceremonia do të mbahet  të enjten, më 2 mars 2023, nga ora  09:30 në Sallën e Agjencisë për Parandalimin e Korrupsionit, Rr. Shkodra nr. 6, Prishtinë.

Përzgjedhja e fituesve të tri çmimeve bazohet në numrin e rasteve të trajtuara sipas raportit vjetore të Zyrtarëve Përgjegjës për Mbrojtjen e Sinjalizuesve të institucioneve dhe ndërmarrjeve publike për vitin 2022.

Në ceremoni do të marrin pjesë Përfaqësuesit e institucioneve, shoqërisë civile, medias dhe partner ndërkombëtarë. 

Kalendari

Ngjarjet e datës 8 gusht 2023

 - Partia Demokratike e Kosovës, mban konferencë për media. (Selia Qendrore e PDK-së, ora 11:00)

 

 - Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, organizon shfaqjen e filmave “I Pabesi” dhe “Heshtja Vret”. (Kino “Armata”, ora 20:00)