25 Shkurt 2024

Handikos lanson kampanjën “Ngom mu!”

Prishtinë, 10 dhjetor - Me rastin e shënimit të 10 Dhjetorit- Ditës Ndërkombëtare të të Drejtave të Njeriut, Handikos organizon konferencën lansuese të kampanjës “Ngom mu!”.

Qëllim i kësaj konference do jetë promovimi i llogaridhënies sociale dhe pjesëmarrjes së fëmijëve, si dhe prezantimi i gjetjeve kyçe të raportit vlerësues mbi punën 5-vjeçare të Handikos lidhur me llogaridhënien sociale dhe pjesëmarrjen e fëmijëve.

Kjo behët në kuadër të projektit "Promovimi i parandalimit të dhunës ndaj fëmijëve me aftësi të kufizuara në të gjitha mjediset", të implementuar në partneritet me Save the Children në  Kosovë dhe mbështetur nga SIDA Suedeze.

 

Kalendari

Ngjarjet e datës 8 gusht 2023

 - Partia Demokratike e Kosovës, mban konferencë për media. (Selia Qendrore e PDK-së, ora 11:00)

 

 - Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, organizon shfaqjen e filmave “I Pabesi” dhe “Heshtja Vret”. (Kino “Armata”, ora 20:00)