25 Shkurt 2024

Betohen 17 Vullnetarë të rinj të Korpusit të Paqes në Kosovë

Prishtinë, 23 nëntor - Zëvendës Shefja e Misionit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Alyson Grunder do të administroj betimin solemn të shërbimit për 17 Vullnetarë të Rinj të Korpusit të Paqes në Kosovë si dhe do të mbajë fjalë rasti.  

Pas përfundimit të trajnimit 11 javor për gjuhë, kulturë dhe trajnim professional vullnetarët do të prezantohen para Zëvendës Shefes së Misionit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës nga ana e Drejtoreshës së Korpusit të Paqës Dr. Carolyne Siganda si dhe para Shkëlqesis së saj Presidentes Vjosa Osmani, ministrave dhe mysafirëve të respektuar. 

Kalendari

Ngjarjet e datës 8 gusht 2023

 - Partia Demokratike e Kosovës, mban konferencë për media. (Selia Qendrore e PDK-së, ora 11:00)

 

 - Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, organizon shfaqjen e filmave “I Pabesi” dhe “Heshtja Vret”. (Kino “Armata”, ora 20:00)