23 Shtator 2023

Asociacioni i Artistëve Vizual të Kosovës hap ekspozitën vjetore

Prishtinë, 24 dhjetor - Asociacioni i Artistëve Vizual të Kosovës (AAVK) organizon hapjen e ekspozitës vjetore e cila do të mbahet në Muzeun Kombëtarë të  Kosovës.

Kjo ekspozitë shpërfaq vepra nga fusha e pikturës, skulpturës, grafikës, dizajnit grafik, fotografisë artistike, vizatimit etj, duke filluar nga fryma e introduktit real, ekspresiv, surreal, abstrakt, e deri te trendët më aktuale të artit konceptual.

Asociacioni i Artistëve Vizual të Kosovës është organizatë joqeveritare, joprofitabile dhe profesionale, në të cilën në bazë vullnetare, janë bashkuar shoqatat regjionale të artit vizual të Republikës së Kosovës.

Kalendari

Ngjarjet e datës 8 gusht 2023

 - Partia Demokratike e Kosovës, mban konferencë për media. (Selia Qendrore e PDK-së, ora 11:00)

 

 - Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, organizon shfaqjen e filmave “I Pabesi” dhe “Heshtja Vret”. (Kino “Armata”, ora 20:00)