24 Shkurt 2024

Kuvendi shqyrton zgjatjen e masave emergjente në furnizimin e energjisë

Prishtinë, 8 nëntor - Kuvendit i Republikës së Kosovës mban një seancë të jashtëzakonshme dhe seancën e rregullt plenare.

Në seancën e jashtëzakonshme deputetët do të shqyrtojnë vendimin të Qeverisë së Republikës së Kosovës për zgjatjen e masave emergjente në furnizimin e energjisë.

Ndërkaq në seancën e rregullt plenare deputetët do të bejnë shqyrtimin e dytë të Projektligjit për masat e përkohshme të produkteve themelore në raste të veçanta të destabilizimit në treg.

Në ketë seancë po ashtu do të behët edhe shqyrtimi i dytë i Projektligjit për mbështetjen e punëve publike si dhe Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për noterinë.

Kalendari

Ngjarjet e datës 8 gusht 2023

 - Partia Demokratike e Kosovës, mban konferencë për media. (Selia Qendrore e PDK-së, ora 11:00)

 

 - Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, organizon shfaqjen e filmave “I Pabesi” dhe “Heshtja Vret”. (Kino “Armata”, ora 20:00)