23 Shtator 2023

BGF prezanton hulumtimin për rritjen e çmimeve të energjisë

Prishtinë, 30 shtator - Balkan Green Foundation (BGF) me mbështjetje të Heinrich Böll Stiftung do të mbajë konferencë për media, në të cilën do të prezentohet hulumtimi: “Kriza Energjetike në Ballkanin Perëndimor: Masat e ndërmarra në kohën e rritjes së çmimeve të energjisë”.

Punimi paraqet një analizë të navigimit të krizës energjetike dhe masat e ndërmarra nga qeveritë përkatëse, për ta trajtuar rritjen e çmimeve në rajonin e Ballkanit Perëndimor.

Punimi vlerëson faktorët që mund t’i kenë kontribuar krizës energjetike dhe ndikimin e saj në Ballkanin Perëndimor.

Kalendari

Ngjarjet e datës 8 gusht 2023

 - Partia Demokratike e Kosovës, mban konferencë për media. (Selia Qendrore e PDK-së, ora 11:00)

 

 - Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, organizon shfaqjen e filmave “I Pabesi” dhe “Heshtja Vret”. (Kino “Armata”, ora 20:00)