04 Tetor 2023

Politikat përkrahëse qeveritare për bizneset, nxitës të rritjes ekonomike

Prishtinë, 17 nëntor - Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë  (MINT) do ta organizojë ngjarjen “Ndërmarrësia dhe Rritja e Qëndrueshme Ekonomike”.

Organizimi i kësaj ngjarja ka për qëllim bashkëbisedimin me ndërmarrësit vendorë për politikat dhe instrumentet përkrahëse qeveritare për ndërmarrjet fillestare, të vogla dhe të mesme si nxitësit thelbësorë të rritjes së qëndrueshme ekonomike.

Në bashkëbisedim do të përfshihen temat në interes për ndërmarrjet tona inovative, që ofrojnë produkte me vlerë të lartë të shtuar në tregun vendor dhe ndërkombëtar.
 

Kalendari

Ngjarjet e datës 8 gusht 2023

 - Partia Demokratike e Kosovës, mban konferencë për media. (Selia Qendrore e PDK-së, ora 11:00)

 

 - Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, organizon shfaqjen e filmave “I Pabesi” dhe “Heshtja Vret”. (Kino “Armata”, ora 20:00)