25 Mars 2023

Fillon implementimi i projektit për zhvillimin bujqësor- rural

Prishtinë, 28 shtator - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZHR) në mbështetje të Bankës Botërore, në vitin 2011 do të fillojë implementimin e Projektit për Zhvillimin Bujqësor dhe Rural të Kosovës (PZHBRK).

Për qëllimet e këtij projekti, MBPZHR ka përgatitur draft-dokumentin “Vlerësimi mjedisor – Korniza për menaxhimin mjedisor”, i cili trajton problemet e ndryshme agromjedisore.

Me qëllim të kontributit në funksion të implementimit të këtij projekti, MBPZHR fton për bashkëpunim shoqëritë civile, fermerët, industritë përpunuese, furnitorët, shoqatat e specializuara për mbrojtjen e mjedisit, institutet kërkimore shkencore dhe palët e tjera me interes për dhënien e komenteve.

Draft-dokumenti është publikuar në web faqen e MBPZHR-së dhe është i hapur për diskutim deri më 08 tetor 2010.
 

Kalendari

Ngjarjet e datës 25 mars 2023

- Partia Demokratike e Kosovës do të mbajë konferencë për media ku do të paraqitet shefi i Grupit Parlamentar të PDK-së, Abelard Tahiri. (Selia Qendrore, ora 13:00)

- PSD organizon protestë kundër marrëveshjes së 18 marsit. (Sheshi “Zahir Pajazit”, ora 14:00)