03 Dhjetor 2023

Fillon deratizimi në Prizren

Prizren, 26 maj - Në kuadër të realizimit të projektit “Dezisektimi, Dezinfektimi dhe Deratizimi i qytetit të Prizrenit”, të Drejtorisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, sot filloi implementimi i fazës së parë të deratizimit të rrjetit të kanalizimit (largimit të brejtësve) brenda dhe në zonat periferike të qytetit.

Realizimi i këtij projekti është paraparë të zgjasë tri ditë dhe ka qëllim mbrojtjen e shëndetit publik nga sëmundjet infektive transmetuese.

 

Kalendari

Ngjarjet e datës 8 gusht 2023

 - Partia Demokratike e Kosovës, mban konferencë për media. (Selia Qendrore e PDK-së, ora 11:00)

 

 - Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, organizon shfaqjen e filmave “I Pabesi” dhe “Heshtja Vret”. (Kino “Armata”, ora 20:00)