29 Mars 2023
Gastronomia dhe hoteleria paguajnë 117 për qind më shumë tatim Prishtinë, 29 mars - Monitorimi i fokusuar i hotelerisë dhe gastronomisë dhe funksioneve që lidhen me to, si këngëtarëve, stilistëve etj, ka nis përmes projektit specifik për përmbushje tatimore në vitin e kaluar Lexo
Universiteti e Ferizajit riakreditohet edhe për pesë vjet Prishtinë, 29 mars - Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF) ka fituar edhe për pesë vjet akreditimin institucional nga Këshilli Shtetëror i Cilësisë (KShC). lexo
Kryetari i Bordit, Bashkim Nurboja zëvëndeson pozitën e Guvernatorit Prishtinë, 29 mars - Bordi i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës (BQK) ka mbajtur mbledhje sot në të cilën mori vendim për zëvendësimin e pozitës... lexo